Innen rendelhetsz tintapatront ingyenes kiszállítással

Egy kennel életében nem a nyomtatópatron a legfontosabb eszköz a világon. Nálunk ez alól kivételt jelent a karácsonyi időszak. Ugyanis a marketingünk fontos része az, hogy karácsony tájékán fényképes naptárral ajándékozzuk meg azokat, akik vásároltak már tőlünk kutyát. Illetve juttatunk a naptárakból tiszteletpéldányt és reklámanyagot a velünk kapcsolatban álló állatorvosi rendelőknek és kisállat-felszerelést árusító boltoknak is. Nem kell nagy durranásra gondolni: az általunk készített naptárak mindig egyszerű, otthon (de azért szép fotópapírra) nyomtatott képek.

Idén a naptár projekt komoly veszélybe került, mert elfelejtettük ellenőrizni, hogy van-e a nyomtatáshoz elegendő tintánk. Természetesen nem volt, így a patron két naptár kinyomtatása után kifogyott. Elszaladtunk a botba rögtön, de ott épp nem volt HP (vagy HP kompatibilis) patron. A helyzetet végül egy hozzánk érkező vásárló mentette meg, aki kutyát vásárolt a fiának karácsonyra. Azt ajánlotta: keressünk rá arra, hogy HP Patron | Ingyenes Kiszállítás, mert garantáltan megoldódik a problémánk.

A keresés nyomán a nyomtatoalkatresz.hu weboldalra jutottunk, ami rengeteg nyomtatással kapcsolatos probléma szinte azonnali megoldására képes weboldal.

Egy helyen minden, amire nyomtatáskor szükséged lehet

A nyomtatoakatresz.hu egy webáruház, amely különböző nyomtatóalkatrészeket és nyomtatáshoz szükséges eszközöket, felszereléseket árusít. A kínálatban találunk különböző márkájú és szériájú nyomtatókhoz való tonereket és patronokat. Vásárolhatunk különböző lézernyomtatók működéséhez szükséges dolgokat (dob, fixáló, transzfer stb.). Tudunk rendelni festékszalagot és filmet. Továbbá gazdag felhozatalt találunk különböző papírokból is: az egészen egyszerű nyomtatópapírtól kezdve a prémium minőségű fotópapíron át a komoly grafikák megfelelő minőségű nyomtatására alkalmas papírig minden van. A webáruházban egyaránt rendelhetünk eredeti és utángyártott alkatrészeket is.

A nyomtatoalkatresz.hu nem csak kínálat, hanem árak szempontjából is zseniális. Érdemes figyelni a több termék rendelésére érvényes akciójukra, illetve az ingyenes kiszállításra is.

HP Patron | Ingyenes Kiszállítás

HP Patron | Ingyenes Kiszállítás

Ami minket a nyomtatoalkatresz.hu oldalra vonzott az leginkább az volt, hogy HP Patron | Ingyenes Kiszállítás. Vagyis az a tény, hogy rendelhetünk a HP márkájú nyomtatónkhoz való patront és mindezt ingyenes kiszállítással.

A weboldalra rákeresve rögtön megjelenik az ingyenes kiszállítást hirdető felhívás. Az “Ingyenes kiszállítás!” feliratra kattintva pedig azt is megtudhatjuk, hogy a szállítási díj-mentesség minden egyes rendelésre vonatkozik (vagyis sem mennyiségi, sem árbeli határ nincs), időtartama pedig a visszavonásig tart.

Azon kívül, hogy a kiszállítás ingyenes, fontos megemlíteni azt is, hogy a legtöbb termék esetében nagyon gyors is. Az oldalról megrendelhető árucikkek többsége mindössze 1-2 napon beül már házhoz szállításra is kerül. Így a weboldal akár sürgősebb esetekben is nagy segítség lehet.

Tartasz attól, hogy a termék nem passzol majd a készülékbe? Itt nem kell félned!

Bár a nyomtatoalkatresz.hu internetes áruház, ahol csak online tudsz rendelni, a megvásárolt terméket pedig csak a házhoz szállításkor tudod megtekinteni, nem kell félned attól, hogy amit vásároltál, nem a te nyomtatódhoz passzoló, nem azzal kompatibilis eszköz lesz.

A nyomtatoalkatresz.hu ugyanis mindent megtesz azért, hogy az itt lefolytatott vásárlások ne végződjenek kompatibilitási problémával. A termékeket először is márkánként csoportosítva tudjuk megtekinteni. Bármelyik menüpontra (Toner, Tintapatron, Egyéb lézerkellékek, Festékszalag és film, Papír) kattintunk is a főoldalon, a tovább lépéshez ki kell választanunk azt is, milyen márkájú terméket keresünk. Ennek köszönhetően garantáltan nem márka szempontjából nem megfelelő eszközt rendelni.

A márka mellett pedig a rendelés előtt ki kell választanunk a pontos szériát és szériaszámot is. Természetesen erre abban az esetben van szükség, ha az adott termék szempontjából fontos, vagyis, pl. tintapatron vásárlása esetén meg kel adni a széria adatokat is, de mondjuk papír vásárlásakor erre nem feltétlenül van szükség.

A webáruházban a termékek leírásában is alaposan, jól észrevehetően le van írva, hogy pontosan milyen nyomtatóhoz vagy nyomtatókhoz alkalmas. Ebben a webshopban tehát – természetesen abban az esetben, ha te is mindenre odafigyelsz – abszolút nem kell félned attól, hogy a megvásárolt termék nem a megfelelő lesz.

Összegezve tehát…

A nyomtatoalkatresz.hu megbízható. A kiszállítás gyors és ingyenes. A termékek ára is nagyon ott van. Továbbá rengeteg márkát megtalálunk a kínálatban. Ha nyomtatóalkatrészt, nyomtatáshoz szükséges eszközöket rendelnél, érdemes őket választani.