Marad időnk a kutyánkra, ha a Bestmarktról vásárolunk

Nehezen tudom szavakba foglalni, hogy mennyire szeretem a kutyákat. Bár külön, csak saját kutyám még soha életemben nem volt, a családunk mindig tartott legalább egyet. Kiskoromban, egy csodaszép tacskó keverékünk volt. Senki sem tudta, hogy mi lehetett a másik fele, de nagyon szép volt ahhoz képest, hogy a keverék kutyákat az emberek általában alantasabbnak tartják. Okos is volt emellett nagyon. Különösen akkor, ha ki akart szökni. Ezt különböző indokok miatt, rendszeresen megejtette. Természetesen nem túl hosszú ideig ment el, és volt még annyira rafinált, hogy mindig úgy időzítette a visszatérést, hogy még nem értünk haza.

Nagyon sokáig élt ez a kutya, attól függetlenül, hogy több műtéten is átesett. Öreg korára már azért lelassult és nem igazán akart szökni. Lebetegedett aztán egész komolyan és azt hittük, hogy itt a vége, el kell köszönnünk tőle. A legnagyobb meglepetésünkre azonban ez elmaradt. Ennek a legfőbb oka az volt, hogy a családhoz fogadtunk egy kiskutyát. Ez is tacskó keverék volt, de az ő másik felére soha nem tudtunk rájönni. A kiskutyában annyi energia volt, hogy nem hagyta az öreget pihenni. Emiatt azonban az öreg kutya meglepően aktív lett és teljesen felépült a korábbi fásultságából. Mindenki örült ennek, az új kiskutya pedig örült, hogy van egy ilyen játszópajtása.

Most is vannak kutyáink, két szép Golden Retriever. Hihetetlenül okosak és mindketten különleges személyiséggel vannak megáldva. A kant, Tábornoknak hívják és eszméletlen magas hangja van a nőstényhez képest. Mindig felnevetünk, mikor az először odaérkező vendégek azt hiszik, hogy a nőstény, Tábornok. Ezekkel a kutyákkal mély kapcsolatot ápolok. Mivel az apám a város szélén lakik, ezért sokszor megesik az, hogy csak kiülök éjszaka a teraszra és simogatom a kutyákat. Ilyenkor valami sokkal mélyebb kapcsolódást érzek irántuk, mint amit valaha el tudtam képzelni. Nagyon örülök, hogy meg vagyok áldva ilyen csodálatos kis lényekkel.

Azért halogatom a saját kutyát, mert nem hiszem, hogy elegendő időm lenne arra, hogy gondozzam. Rengeteget kell boltba járnom a munkám mellett és nem merném bevállalni azt a rizikót, hogy egy kis életért is felelnem kelljen. A lakásunk sem túl nagy, úgyhogy ez emiatt is nagyon át kell gondolnom, hogy be merjek vállalni egy kutyát. A bevásárlással kapcsolatos gondom azonban bármilyen meglepő, de pár hete szinte teljesen megoldódott. Természetesen, ha élelmiszert akarok beszerezni, akkor még mindig el kell mennem boltba, de ha bármi másra van szükségem, akkor arra a Bestmarkt nevű áruházat szoktam használni.

Egy haverom ajánlotta, amikor már hetek óta panaszkodtam amiatt, hogy be szeretnék szerezni pár elektronikai kütyüt. Tudta, hogy mennyire utálok elektronikai boltokba járni, mert soha nem szoktam megtalálni semmit. Ezért elküldte nekem a „BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek” kiírást. Nagyon adok a szavára, úgyhogy bizakodóan léptem fel a Bestmarkt oldalára. Már az első benyomásom is kifejezetten pozitív volt. A szokásos webshopos igénytelenségek helyett ez az oldal letisztult volt és könnyen kezelhető. A színeket és a design elemeket sem vitték túlzásba. Minden a helyén volt és könnyedén tudtam áttekinteni azt, hogy milyen kínálattal rendelkeznek.

A „BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek” kiírásból már sejtheti az ember, hogy milyen termékek találhatók itt. Mikor a legutóbb azt mondtam, hogy innen szinte mindent be lehet szerezni, kicsit túloztam. De csak abban az értelemben, hogy ha elektronikai dolgokról van szó, akkor itt tényleg bármi megtalálható. Ráadásul sokkal olcsóbban, mintha egy rendes boltban vásárolnánk. Ez számomra egy hatalmas indok, hiszen az ilyen elektronikai felszerelések nem kis pénzbe szoktak kerülni. Egy olyan oldallal azonban, mint a Bestmarkt, akár több ezer, vagy akár tízezer forintot is meg tudunk takarítani. Ez pedig szerintem egy kihagyhatatlan lehetőség.

Most pedig mesélnék egy kicsit a konkrét élményeimről is. Az oldal kezdőlapján megtalálhatóak a kiemelt ajánlatok. Ez kiváló lehetőség lehet ötletgyűjtésre azoknak, akik mondjuk ajándékot akarnak venni az egyik családtagjuknak. Én is, mikor megláttam, hogy milyen szuper versenykormányt lehet venni itt az autós játékok kedvelőinek, rögtön eszembe jutott, hogy az unokaöcsém mennyire vágyott egy ilyenre. A kiemelt ajánlatok azonban arra is jók, hogy megismerjük az aktuálisan leárazott és leginkább kelendő termékeket. Rengeteg meglepetés érhet minket, ha gyorsan áttekintjük ezt a részleget és én is mindig ezzel szoktam kezdeni, ha fellépek a Bestmarkt oldalára.

Ami nagyon tetszett még, hogy minden egyes termékhez kis címkéket is rendeltek. Természetesen részletesen is meg tudjuk nézni a termék jellemzőit, ha rákattintunk a képére. A címkék segítségével azonban értékes időt spórolhatunk meg. Miként működnek? Ezek a címkék elsősorban olyan információkat tüntetnek fel rövid formában, amik segítségével rögtön el tudjuk dönteni, hogy a termék jó lesz-e a számunkra, vagy sem. Megtudhatjuk például azt, hogy milyen rendszerrel kompatibilis, az előbb említett kormánykerék. Így azok, akik mondjuk Playstation 3-hoz kerestek kormányt, rögtön el tudják dönteni, hogy nem ez lesz a számukra ideális termék. Szerintem ez egy kiváló és nagyon felhasználóbarát megoldás, aminek sokan fogják a hasznát látni.

Az árak szépen ki vannak emelve narancssárgával. Így akkor sem lesz gond, ha a nagypapánkat ültetjük le a gép elé, hogy válassza ki, hogy mi tetszik neki a legjobban. Ha akciós valami, azt is egyértelműen jelzik, úgyhogy ebből sem lesz semmiféle félreértés. Az átláthatóság egyébként a menürendszerre is érvényes. Mivel nagyon sok termék található a Bestmarkt oldalán, ezért feltétlenül szükségünk van valamilyen támpontra. Ezt a támpontot a kategóriák rendszere jelenti. Innen ki tudjuk választani, hogy melyik részleg érdekel minket a legjobban, majd pedig ehhez mérten szűkíti le a termékválasztékot. Sokkal könnyebb ezt használni, mint egy rendes boltban kóvályogni és azon gondolkozni, hogy vajon milyen részlegen járhatunk most.

A legfontosabb azonban minden internetes oldalnál az, hogy a rendelés menete ellenőrizhető és problémamentes legyen. Ezért először mindig azt szoktam megnézni, hogy fel vannak-e tüntetve az elérhetőségeik. A Bestmarkt oldalán ezeket könnyen meg tudjuk találni, úgyhogy nem kell amiatt aggódnunk, hogy nem tudjuk elérni őket, ha esetleg panaszunk lenne. A megvásárolni kívánt terméket a virtuális kosárba kell helyezni. Ekkor azonban még nem vettünk meg semmit és a kosarat át is tudjuk nézni a rendelés leadása előtt. Ha mindent rendben találtunk, akkor ezt követően az adatainkat kell megadnunk, majd kiválaszthatjuk a fizetési módunkat. Egyikhez sem kell különösebb számítástechnikai ismeret, bárki meg tudja csinálni, aki odafigyel az utasításokra. Ha pedig ez is készen van, akkor már nem kell semmit tennünk. A termék pár nap múlva már az ajtónknál lesz. Én ezért a profizmusért kattintok rá mindmáig a „BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek” feliratra.