Póló tervezés – nem minden akkora felelősség, mint a kutyatartás

Drága kiskutyám, Bodri 3 évvel ezelőtt pusztult el 18 évesen. Gyönyörű kort ért meg és nagyon boldog volt a család, hogy ilyen sokáig védte és őrizte a házat ez a tündér, de neki is letelt az ideje. Ez valahol így van rendjén, mégis olyan nehéz elfogadni. Aztán egyszer csak eljön az az idő is, hogy az ember elkezd újra gondolkozni a kutyatartás ötletén. De ez nem ennyire egyszerű dolog, hiszen egy kutyát felnevelni, megnevelni, gondozni és szeretni nagyon-nagy feladat és felelősség is egyben. Éppen ezért jól meg kell fontolni, hogy valaki belevág-e, hiszen itt nincs olyan opció, hogy valaki félúton meggondolja magát: felelősséggel tartozol utána érte. Szerencsére nem minden döntés ennyire nehéz, hiszen a póló tervezés például egyáltalán nem ilyen elképesztő feladat.

Persze ehhez az is kell, hogy a megfelelő helyen intézze az ember a póló tervezés dolgát. Számomra ez eddig a lolmarkt.hu weboldalon keresztül volt lehetséges. Nagyon sok pólót rendeltem már tőlük és nagyon barátságosnak találom a feltételeiket. Egyrészről nagyon tetszik az a lehetőség, hogyha nem lesz jó a méret, akkor van lehetőség a cserére. Ezzel másutt még nem találkoztam, pedig sok hasonló oldalon keresztül megpróbálkoztam már az egyedi pólókkal.

Másrészről nagyon tetszik az is, hogy már vannak fenn az oldalon eleve megtervezett termékek. Ez egyrészről azért jó, mert ezeket is meg lehet rendelni és úgy aztán garantáltan egyedi pólóban jár az ember, nem pedig olyanban ami mindenkinek lapul a szekrényben. Másrészt pedig ötletet is adhat, vagy kirobbanthat azzal kapcsolatban, hogy milyen póló tervezéshez fogjunk hozzá mi magunk. Nagyon egyszerűnek tűnik, mégis nagyon nagyfokú kreativitást igényel.

A póló tervezés egyébként szerintem egy nagyon izgalmas dolog, engem kikapcsol és szórakoztat. Hobbiból gyakran tervezek a barátaimnak is, szóval már csináltam pár lánybúcsús, legénybúcsús és céges pólót, meg egy-két családi darab is köthető hozzám. De alapvetően amatőrnek számítok a kérdésben, ezért nagyon jó, hogy ennyi póló ötlet van a lolmarkt.hu oldalán, mert mindig van honnan inspirálódnom.

A lolmarkt.hu-n keresztül készített pólókat személyesen is át lehet venni az ország 13 pontján, ami elég szerteágazó, mert Debrecentől Soroksárig nagyon sok helyszínen vannak üzletek. De ha szimpatikus a házhoz szállítás is, akkor a megrendelést követően a GLS futár 1-2 napon belül ki is szállítja a megtervezett termékeket.

Ha nem jó a méret, akkor ugye ki lehet cserélni az aktuális darabokat, de nagyon kedvező áron lehet rendelni új termékeket is, ha esetleg mégsem tetszene annyira élőben a minta. Így gyakorlatilag nincs olyan komoly súlya a tervezésnek, nyugodtan lehet próbálozni és szabadjára engedni a fantáziát.

Szóval ha érdekelne bennetek az egyedi póló tervezés, akkor azt ajánlom, hogy nézzétek meg a lolmarkt.hu weboldalát, mert minden bizonnyal tudnak majd segíteni megvalósítani az általatok megálmodott terveket, vagy épp még az is lehet, hogy találtok valami jópofa, kész terméket, amit egyből meg is rendelhettek.